Pronađite savršenu nekretninu u Istri

Nepremičnine Si21

Vijesti 2 min. čitanja

Pronađite savršenu nekretninu u Istri

Pronaći dom iz snova u Istri može predstavljati pravi pothvat s obzirom na primamljive lokacije poluotoka i na šarolikost njegova tržišta nekretnina. Želite li bez stresa nadići sve izazove u vezi s kupoprodajom nekretnine i u konačnici pronaći optimalno rješenje za sebe, od ključne je važnosti angažirati stručnjake koji će imati sluha za vaše potrebe i koji istinski poznaju područje na kojem djeluju.

A upravo to nudi vam istarska agencija za nekretnine Diamond Real Estate: pristupačnost agenata i vrhunsko poznavanje Istre.

 „Što god poželjeli, u Istri to možete i pronaći“

Ponuda agencije Diamond Real Estate obuhvaća više od 2.000 nekretnina i pokriva cijelu Istru. „Dobro poznajemo Istru i sve mogućnosti koje ona nudi za sretno stanovanje“, objasnio je Robert Pinzan, direktor agencije Diamond Real Estate. „Svojom bogatom poviješću, razvedenom obalom i zelenom unutrašnjosti idealna je jednako za stalan, kao i za privremen boravak. Što god poželjeli, u Istri to možete i pronaći. Pogotovo u našoj ponudi“, dodao je.

Tako, osim zemljišta, stanova, kuća, novogradnji i poslovnih prostora na poznatim lokacijama uz more poput Novigrada, Poreča, Pule i Rovinja, agencija Diamond Real Estate nudi i autohtone istarske kuće smještene u mirnijim predjelima unutrašnjosti Istre, primjerice u Momjanu na zapadu Istre, u Labinu, Tinjanu i Pazinu u središnjoj Istri, kao i nove, moderne vile na obali i u ruralnim područjima.

Najveća agencija za nekretnine u Istri

S trenutačno 27-ero zaposlenih djelatnika u četirima uredima (Novigrad, Poreč, Rovinj i Labin), Diamond Real Estate najveća je agencija za nekretnine u Istri po broju zaposlenika sa sjedištem na poluotoku. Od 2018. agencija na prvo mjesto stavlja ljubav prema Istri, podršku lokalnoj zajednici i partnerski odnos s klijentima. „Naši agenti, od kojih je većina s nama od samih početaka, naša su najvažnija karika. Svojom visokom razinom znanja i vrhunskim poznavanjem Istre daju izniman doprinos našoj prepoznatljivosti“, kazao je Pinzan. „Uz to, posebno se trudimo sa svakim kupcem izgraditi odnos koji nadilazi samu kupoprodaju. Naši su klijenti to prepoznali i zato smo im uvijek prvi izbor kad trebaju nekog preporučiti, a i kad dođe vrijeme za ulaganje u novu nekretninu“, dodao je.

Uskoro novi ured i u Puli

Kako bi bili još bliže svojim klijentima u južnom dijelu Istre i s ciljem da im ponude još kvalitetniju bazu nekretnina, u narednim danima službeno će otvoriti i novu podružnicu agencije Diamond Real Estate u Puli, u najvećem gradu u Istri, koja će zapošljavati još desetak osoba. Time će zaokružiti svoju prisutnost na području Istre i potvrditi status najveće agencije za nekretnine po broju zaposlenika sa sjedištem u Istri. „Odlična pokrivenost cijelog područja Istre omogućuje našoj velikoj bazi klijenata lakšu i povoljniju  kupoprodaju, što znači da možete biti sigurni u to da ćemo pronaći savršenu nekretninu za vas na bilo kojoj lokaciji u Istri“, zaključio je Robert Pinzan.

Agencija Diamond Real Estate od 2018. godine specijalizirana je za promet nekretninama na području čitave Istre gdje nudi više od 2.000 nekretnina – od zemljišta, stanova i poslovnih prostora do ruralnih i modernih vila.

 

Nepremičnine Si21

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite li da dobijte novosti? Prijavite se na naš newsletter: