Dvosobni apartman na Pagu - Mandre

Nepremičnine Si21

Vijesti 3 min. čitanja

Vijesti/65156-eNSyaD5G-1920x01

Pag, 21. lipnja 2023. - Na iznimnoj lokaciji, samo 140 metara od mora i luke, nalazi se jedinstveni dvosobni apartman koji će osigurati potpuni boravak uz more. Ovaj visokokvalitetni apartman smješten je na drugom katu nove stambene zgrade s devet apartmana, izgrađene 2023. godine. Potrebno je istaknuti kvalitetne materijale i gradnju koji osiguravaju trajnost i udobnost za naredne godine.

Ovaj prekrasni dvosobni apartman prostire se na čak 92,20 m2 i nudi brojne prednosti. Sastoji se od dvije spavaće sobe, prostranog dnevnog prostora s kombiniranom kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice i natkrivene terase. Posebno impresivno je da apartman pruža predivan pogled na more koji će svakodnevno pružiti neprocjenjive trenutke mira i opuštanja.

Lokacija je ključni faktor pri kupnji nekretnine, stoga je ovaj apartman idealan izbor za sve koji žele provesti ljetni odmor na Pagu - Mandrama. S izvrsnom lokacijom, samo 300 metara od uređene plaže, 100 metara od trgovine Konzum i u blizini brojnih kafića, restorana i konoba, imat ćete sve što vam treba za ugodan i bezbrižan odmor.

Posebna prednost ovog apartmana su i dva parkirna mjesta, što je izuzetno praktično jer ćete imati osigurano parkirno mjesto za svoje vozilo. Osim toga, na raspolaganju vam je prostrana krovna terasa koja se prostire na 65,75 m2. Ta terasa će biti vaš osobni prostor za druženje, sunčanje ili uživanje u spektakularnim zalascima sunca.

Površina apartmana je pažljivo podijeljena. Stambena površina iznosi 62,50 m2, krovna terasa je veličine 65,75 m2 (koeficijent 23,70 m2), prvo parkirno mjesto obuhvaća 12,50 m2 (koeficijent 0,25 = 3 m2), a dostupno je i drugo parkirno mjesto iste veličine. Mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta također je dostupna, što vam pruža još veću fleksibilnost.

Kvaliteta materijala i gradnje ovog apartmana ističu se kao njegova velika prednost. Izgrađen s pažnjom i vrhunskim materijalima, ovaj apartman garantira dugotrajnu i kvalitetnu konstrukciju. Kada kupujete nekretninu, važno je osigurati da je izgrađena s visokokvalitetnim materijalima kako bi se osigurala trajnost i minimalni održavanje.

Osim kvalitete gradnje, ovaj apartman nudi i izvanrednu lokaciju. 

Apartman također dolazi s dva parkirna mjesta, što je velika prednost s obzirom na to da je parkiranje često izazov u turističkim područjima. Imajući osigurana dva parkirna mjesta, nećete morati brinuti o pronalaženju prikladnog mjesta za svoje vozilo ili o potencijalnim parkirnim problemima.

Jedna od najimpresivnijih karakteristika ovog apartmana je predivan pogled na more. Otvorite vrata svog doma i dočekat će vas očaravajući prizor plavog Jadranskog mora. Ova slika će vas oduševiti svakog jutra i pružiti vam osjećaj mira i spokojstva.

Dokumentacija za ovaj apartman je potpuno uređena, što znači da će postupak kupnje biti glatki i bezbrižan. Sve potrebne dozvole i dokumenti bit će vam dostupni kako biste mogli sigurno i pouzdano postati vlasnik ove iznimne nepokretnosti.

Planirani datum useljenja je travanj 2024. godine, što vam daje dovoljno vremena da se pripremite za svoj novi dom uz more.

Ne propustite priliku postati vlasnikom ovog predivnog dvosobnog apartmana na Pagu - Mandrama. Njegova visokokvalitetna gradnja, izvanredna lokacija i pogled na more čine ga idealnim mjestom za vaš odmor ili kao investiciju s visokim potencijalom povrata. Sada je vrijeme da ostvarite svoi san o vlastitom kutku uz more na predivnom otoku Pagu. Ne propustite ovu priliku i zakoračite u svoj novi dom koji vam pruža udobnost, luksuz i nevjerojatne pogodnosti.

Za dodatne informacije i posjet apartmanu, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka bit će vam na raspolaganju kako bismo vam pružili sve potrebne informacije i pomogli vam u procesu kupnje. Ne čekajte predugo, jer ova prilika može brzo proći. Osigurajte si svoje mjesto uz more na Pagu - Mandrama i uživajte u kvalitetnom životu u prekrasnom okruženju.

Nepremičnine Si21

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite li da dobijte novosti? Prijavite se na naš newsletter: