Poreč, okolica, luksuzna vila sa panoramskim pogledom na more!

Nepremičnine Si21

Vijesti 3 min. čitanja

Poreč, okolica, luksuzna vila sa panoramskim pogledom na more!

Poreč, grad poznat po svojoj bogatoj povijesti i spektakularnim obalnim pejzažima, sada je domaćin jednom od najluksuznijih nekretnina na tržištu. Impresivna vila s panoramskim pogledom na more ističe se svojim jedinstvenim modernim dizajnom i spojem autentičnih kamenih elemenata i drvenih detalja.

Ova nekretnina pruža savršenu ravnotežu između stila i funkcionalnosti, savršeno se uklapajući u prirodno okruženje.

Svojim modernim linijama i oblicima, vila elegantno ističe spoj tradicije i inovacije. Velike staklene stijene prožarane prirodnom svjetlošću stvaraju osjećaj prostranstva i harmonije s okolnim prirodnim ambijentom. Posebno zanimljivi su otvori na krovu, koji omogućuju ne samo obilje svjetla tijekom dana, već i jedinstvenu priliku za doživljaj noćnog neba.

Središnji element ove vile je beskrajni bazen koji stvara iluziju spajanja vode s nebom ili morem u daljini. Jedan od zidova bazena izrađen je od prozirnog stakla, stvarajući jedinstveni vizualni efekt. Tik uz bazen, odvojen samo prozirnim staklom, nalazi se fire pit, još jedan očaravajući dodatak koji doprinosi ukupnom ambijentu vile. U večernjim satima, svjetlost plamena odražava se od staklenog zida bazena, stvarajući fascinantnu igru svjetlosti.

Ova vila nudi i niz luksuznih sadržaja, uključujući elegantnu saunu s pogledom na zvjezdano nebo i jacuzzi na otvorenom. S četiri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i pogledom na more, pruža savršen smještaj za obitelj ili goste. Prostrani dnevni boravak s otvorenim prostorom prema blagovaonici i kuhinji stvara osjećaj prostranstva i udobnosti. Također, tu su i biljar prostorija, dvostruko stepenište i mnoge moderne tehničke značajke poput podnog grijanja i hlađenja toplinskom pumpom, solarnih panela i grijanog bazena toplinskom pumpom.

Ova raskošna vila smještena je u idiličnom zapadnom dijelu Istre, pružajući idealno bijeg od užurbanog svakodnevnog života. Njezina blizina vinarijama, renomiranim restoranima i proizvođačima maslinovog ulja osigurava da će budući vlasnici osim u ljepotama same vile i prirode, uživati i u vrhunskim gastronomskim i enološkim doživljajima.

Vila Poreč

S ukupnom površinom od 306 m², ova vila nudi izobilje prostora za luksuzno stanovanje, uz obilje terasa i bazen površine 50 m². Zemljište je u potpunosti ograđeno i pejzažno uređeno, s automatskim navodnjavanjem okućnice i punjačem za električna vozila, te četiri parkirna mjesta koja upotpunjuju kompletan paket luksuza i udobnosti ove raskošne vile.

Napomena za buduće vlasnike: U fazi gradnje, moguće su promjene u pregradnim, nenosećim zidovima, oblogama, sanitarijama, bojama i slično. U cijenu vile je uključen PDV.

Ova vila predstavlja ne samo luksuzni dom već i priliku za život iz snova, gdje se moderna elegancija susreće s prirodnim ljepotama Istre.

Ova luksuzna vila u okolici Poreča predstavlja izvanrednu priliku za investiciju koja objedinjuje eleganciju, udobnost i nevjerojatne prirodne ljepote Istre. Njezin jedinstveni dizajn, obogaćen autentičnim kamenim i drvenim elementima, stvara nevjerojatno skladno okruženje koje se savršeno uklapa u prirodu.

S panoramskim pogledom na more, beskrajnim bazenom, fire pitom i brojnim luksuznim sadržajima poput saune i jacuzzija, ova vila nudi izuzetno iskustvo udobnosti i opuštanja. S četiri prostrane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i spektakularnim pogledom, ovo je idealan dom za obitelj ili goste.

Vila Poreč

Investiranje u ovu vilu ima niz prednosti:

  • 1. Ekskluzivan životni stil: Vlasnici ove vile mogu uživati u ekskluzivnom životnom stilu s luksuznim sadržajima kao što su bazen, jacuzzi, sauna, i fire pit, što pruža nezaboravne trenutke opuštanja.
  • 2. Spektakularan pogled: Panoramski pogled na more i okolni pejzaž pruža osjećaj beskrajne slobode i ljepote svakog dana.
  • 3. Potencijal za najam: Ova vila ima potencijal za iznajmljivanje, što može generirati dodatni prihod za vlasnike tijekom razdoblja kada je ne koriste.
  • 4. Blizina gastronomske scene: Lokacija u blizini vinarija, restorana i proizvođača maslinovog ulja omogućava vlasnicima da uživaju u vrhunskoj gastronomskoj i enološkoj ponudi Istre.
  • 5. Prilagodljivost: Budući vlasnici imaju priliku prilagoditi interijer i dodatne elemente kako bi zadovoljili svoje želje i potrebe.

S ukupnom površinom od 306 m² i obiljem prostora za luksuzno stanovanje, ova vila pruža ekskluzivno iskustvo na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu. Osim što predstavlja izvanredan dom, ova investicija ima potencijal za rast vrijednosti nekretnine i priliku za kvalitetan život na obali Jadranskog mora.

Investiranje u ovu vilu predstavlja pametnu odluku za one koji traže kombinaciju luksuza, prirodnih ljepota i potencijala za ulaganje.

Istarska županija, Poreč
Poreč, okolica, luksuzna vila sa panoramskim pogledom na more! Ova impresivna vila ističe se svojim jedinstvenim modernim dizajnom, obogaćenim autentičnim kamenim dijelovima i drvenim elementima, što rezultira savršenim spojem stila i funkcionalnosti, savršeno ...
1.750.000
Pogledaj

DIAMOND REAL ESTATE: Vaši saveznici na putu do savršene nekretnine

Zamislite da postoje agenti koji rade malo drugačije. Kada bi se agenti odnosili međusobno, a i prema vama, sa poštovanjem, a ne rivalstvom. Kada bi im bio važniji njihov obraz i zajednica od mogućnosti zarade te kada bi osiguravali transparentnost u svakoj transakciji. Kada bi bili usredotočeni na to tko ste, što želite, kako želite živjeti, a ne natjecati se s konkurencijom. Kada bi živjeli nekretnine, a ne prodavali ih da žive.

Sada zamislite da sve to postoji i stvarno radi. To su ljudi s kojima biste željeli raditi, zar ne? Pogotovo kada vam je potreban saveznik tijekom jedne od najvećih životnih odluka.

Mi smo DIAMOND REAL ESTATE. Volimo Istru s njenim prekrasnim plažama, srednjovjekovnim gradićima na brežuljcima, nepreglednim maslinicima, vinogradima, poljima lavande i svim vrstama njenih nekretnina. Naša misija je promijeniti način na koji doživljavate agente za nekretnine.

Kada radite s nama, ne radite s običnom agencijom. Radite s partnerima koji dijele vašu strast prema nekretninama i vašoj budućnosti. Naša predanost poštovanju, integritetu i transparentnosti jamči da ćete dobiti najbolju uslugu. Vaši interesi su naš prioritet, jer želimo da pronađete savršenu nekretninu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.

Ne radimo samo posao; živimo i dišemo nekretnine. Istru ne vidimo samo kao tržište, već kao prekrasan dom i zajednicu koju volimo. Zato nas kontaktirajte i dopustite nam da vas provedemo kroz iskustvo kupnje ili prodaje nekretnine na način koji će vas inspirirati i promijeniti način na koji doživljavate agente za nekretnine.

DIAMOND REAL ESTATE - Vaši saveznici na putu do savršene nekretnine.

Nepremičnine Si21

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite li da dobijte novosti? Prijavite se na naš newsletter: